GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. január 29., kedd

Rendelkezés az adó 1 %-áról

Minden évben Személyi jövedelemadónk 1%-ával támogathatunk egy társadalmi szervezetet, és minden magánszemély nyilatkozatban rendelkezhet erről.
A nyilatkozatban mindenképpen fel kell tüntetni a választott szervezet adószámát, és fel lehet tüntetni a szervezet nevét (de nem kötelező). Minden évben csak egy nonprofit szervezet választható.

Egy választási lehetőség: a szegedi rögbi csapat.
Adószámunk: 18473463-1-06 
Szervezet neve:  Fit World Sportegyesület

Az egyszázalék gyűjtése/fogadása
A civilszervezetek, egyesületek számára felajánlott 1+1 %-ot az adófizetők az adócsomag (1253 bevallás) részét képező önálló EGYSZA lapon az adóbevallással együtt, vagy az 1+1 %-ról a rendelkező nyilatkozatot önállóan, 2013. május 21-ig is megküldhetik az adóhatóságnak elektronikusan, vagy papiralapon a civilszervezet előre kitöltött nyilatkozata felhasználásával.

Figyelem! Ha valaki munkáltatói adómegállapítást kér, akkor legkésőbb 2013. május 10-éig lezárt borítékban a munkáltatónak is átadható a nyilatkozat.

Ha valaki ezt elfelejti, kicsúszik valamelyik határidőből vagy egyszerűen csak így dönt, akkor május 21-ig bárki elküldheti egy külön borítékban is a nyilatkozatot az adóhatóságnak.

Teendők ebben az esetben:
1. A kapott vagy kinyomtatott nyilatkozatot a határolókeret mentén vágja ki, és összehajtás nélkül tegye megfelelő méretű borítékba.
nyilatkozat

2. A borítékra írja rá adóazonosító jelét,
eleje valamint a lezárt boríték ragasztott felületén átnyúlóan írja alá.
háta
3. A borítékot személyesen vagy postán keresztül juttassa el az adóhatóságnak
legkésőbb 2013. május 21-ig.
Fontos tudni, hogy a rendelkezés érvényességének további feltétele
az adókötelezettség határidőre történő megfizetése is!



Hamarosan rögbi bál...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése